Om Malerfirmaet Dannebrog

Malerfirmaet Dannebrog er en virksomhed som udfører opgaver i mindre såvel som i større omfang til private kunder.

Specialister i husmaling til private og erhverv

Vi er specialister indenfor husmaling og har derfor haft stort fokus på maling af alle slags boliger. Det betyder at vi er blevet nogle af de bedste til maling af huse. gennem vores erfaring og profession er vi effektive, kvaliteten er i top og stemmer overens med kundens forventninger.

Malerfirmaet Dannebrog har valgt at gøre maling af huse nemt og overskueligt for dig, og det betyder at vi har samlet nogle pakkeløsninger til husmaling under nogle faste priser og til en høj kvaliteten. Vi tilbyder alle former for malerarbejde, både inde og ude. Vi har malere, handymænd og tømrere ansat i vores virksomhed. Vi består af flere medarbejdere med fokus på at opnå et godt resultat. Vi gør brug af vores viden fra teori og praksis til at sikre at totalløsningerne bliver til succes.

Du skal vælge Malerfirmaet Dannebrog til at udføre din opgave. Vi sikrer en høj faglig kvalitet i vores arbejde. Vi sikrer at tidsplanen overholdes, og ikke mindst at opgaven udføres til en god pris.

Vi har konkurrencedygtige priser da vores ansatte er akkord lønnet, det betyder at vores håndværkere er rigtig gode til deres opgaver og ikke mindst effektive, derfor er priserne skarpe. De fleste malere er lokale og dækker et bestemt område. Det skiller vi os ud fra og dækker hele landet, således at du altid har mulighed for at få hjælp til dine opgaver også i situationer hvor opgaven haster.

Malerfirmaet Dannebrog

42743568
(Alle hverdage 7-15)

malerfirmaetdannebrog@gmail.com

Malerfirmaet Dannebrog ©
Wordpress gutten

En tryg oplevelse

N

En aftale er en aftale

N

Specialister indenfor husmaling

N

Faste lave priser

Skal vi ringe dig op?Udfyld felterne, så ringer vi dig op.